КОНТАКТ САДА!


Додајте: # 2 Гуохонг пута, Индустријски парк обојених метала, град Схисхан, Нанхаи Дистрикта, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина

Тел: + 86-757-81823028

Фа к: + 86-757-81823027

М (вхатсапп): + 86-18825982330

Е-маил: 19@зл-алу.цомОгледало као профили од полираног алуминијума

Профили од легура алуминијума се широко користе за производњу врата, прозора, завеса, плафона и других грађевинских материјала.

Огледало као полирани и шампањски профили од екструдирања од алуминијума од нехрђајућег челика


Полирани алуминијумски профил се широко користи за производњу врата, прозора, завеса, плафона и других грађевинских материјала. Обицни алуминијумски профили имају пуно светлих линија (екструдиране алуминијумске профила механицких линија) на површини, то је уобицајени проблем нормалне израде алуминијума, то утице на изглед алуминијумских профила

Гуангдонг Зхонглиан Алуминиум Индустри Цо, Лтд. Је опремљен високо развијеним машинама за производњу немеханичког полирања профила брушеног алуминијског легура како би задовољио захтеве купаца.


Огледало као алуминијумски профили Полирани алуминијски профили

Црвени брушени алуминијски профил

Црвена боја вина Сјајни алуминијумски профил

Нехрђајући челик завршни алуминијум


Паилиан Алуминиум је фокусиран на огледале као што су полирани и шампањски профили од екструдирања од нехрђајућег челика, који је опремљен професионалном творницом. Уз помоћ искусног особља и напредне опреме, можемо вам осигурати високу квалитету, високу прецизност и одличан дизајн наших производа. Дођите и купите јефтине производе направљене у Кини.


Контактирајте нас како бисте добили најновију цјену!

За ОЕМ дизајн производ, наша понуда је против вашег цртежа или узорака.

Ако имате, слободно нам пошаљите за детаље.

Скипе: зхонглианалу

М ( Вхатсапп ) : +8613925948161

КК: 1803250360

Емиал: зхонглиан1993@163.цомIstraga
在线客服