KONTAKT SADA!


Dodajte: # 2 Guohong Road, industrijski park obojenog metala, grad Shishan, Nanhai Distrikt, Grad Foshan, provincija Guangdong, Kina

Tel: + 86-757-81792001

Fa x: + 86-757-81792002

M ( whatsapp ): + 86-18825982330

E-mail: 19@zl-alu.comОгледало као профили од полираног алуминијума

Профили од легура алуминијума се широко користе за производњу врата, прозора, завеса, плафона и других грађевинских материјала.

Огледало као полирани и шампањски профили од екструдирања од алуминијума од нехрђајућег челика


Полирани алуминијумски профил се широко користи за производњу врата, прозора, завеса, плафона и других грађевинских материјала. Обицни алуминијумски профили имају пуно светлих линија (екструдиране алуминијумске профила механицких линија) на површини, то је уобицајени проблем нормалне израде алуминијума, то утице на изглед алуминијумских профила

Гуангдонг Зхонглиан Алуминиум Индустри Цо, Лтд. Је опремљен високо развијеним машинама за производњу немеханичког полирања профила брушеног алуминијског легура како би задовољио захтеве купаца.


Огледало као алуминијумски профили Полирани алуминијски профили

Црвени брушени алуминијски профил

Црвена боја вина Сјајни алуминијумски профил

Нехрђајући челик завршни алуминијум


Паилиан Алуминиум је фокусиран на огледале као што су полирани и шампањски профили од екструдирања од нехрђајућег челика, који је опремљен професионалном творницом. Уз помоћ искусног особља и напредне опреме, можемо вам осигурати високу квалитету, високу прецизност и одличан дизајн наших производа. Дођите и купите јефтине производе направљене у Кини.


Контактирајте нас како бисте добили најновију цјену!

За ОЕМ дизајн производ, наша понуда је против вашег цртежа или узорака.

Ако имате, слободно нам пошаљите за детаље.

Скипе: зхонглианалу

М ( Вхатсапп ) : +8613925948161

КК: 1803250360

Емиал: зхонглиан1993@163.цом


Istraga
在线客服