KONTAKT SADA!


Dodajte: # 2 Guohong Road, industrijski park obojenog metala, grad Shishan, Nanhai Distrikt, Grad Foshan, provincija Guangdong, Kina

Tel: + 86-757-81792001

Fa x: + 86-757-81792002

M ( whatsapp ): + 86-18825982330

E-mail: 19@zl-alu.comАлуминијумски профил за преклопни носач Алуминијумска легура Одећа за сушење веша и алуминијумски рам

Постоји много материјала за сушаре за одјећу за одјећу, али углавном постоје два главна типа: једна од нерђајућег челика, а друга је екструдирани алуминијски профили.

Алуминијумски профил за сталак Алуминијумска легура Одећа за сушење веша и алуминијумски рам

Постоји много материјала за сушаре за сушаре одјеће, али углавном постоје два главна типа: једна од нерђајућег челика, а друга је екструдирани алуминијски профили. Површинска обрада профила алуминијумских легура је: анодизирање, прашно премазивање, електрофореза итд. Алуминијски профили су направљени од нерђајућег челика, лагани, шарени.

Сталци од нерђајућег челика немају заштитни слој на унутрашњем зиду, квалитет је тежак али лакши за рђање и бледење. Алуминијумска цијев је лакша и јача и траје дуже.


Полирани профил екструдираног алуминијума за сушење веша од алуминијума

Златни анодизирани екструдирани алуминијски профил за одјећу


Алуминијумски профили од брушеног за Аирер


Инсталација за профил алуминијума направљена је за сушење веша

Паилиан Алуминиум је фокусиран на алуминијумски профил за облогу за сушење веша од алуминијумске легуре и алуминијумски оквир, који је опремљен професионалном творницом. Уз помоћ искусног особља и напредне опреме, можемо вам осигурати високу квалитету, високу прецизност и одличан дизајн наших производа. Дођите и купите јефтине производе направљене у Кини.


Контактирајте нас како бисте добили најновију цјену!

За ОЕМ дизајн производ, наша понуда је против вашег цртежа или узорака.

Ако имате, слободно нам пошаљите за детаље.

Скипе: зхонглианалу

М ( Вхатсапп ) : +8613925948161

КК: 1803250360

Емиал: зхонглиан1993@163.цом


Istraga
在线客服