KONTAKT SADA!


Dodajte: # 2 Guohong Road, industrijski park obojenog metala, grad Shishan, Nanhai Distrikt, Grad Foshan, provincija Guangdong, Kina

Tel: + 86-757-81792001

Fa x: + 86-757-81792002

M ( whatsapp ): + 86-18825982330

E-mail: 19@zl-alu.comИзрађен од алуминијума екструзионог профила израђен од модерног дрвеног алуминијума

Последњих година, издржљиви и еколошки прихватљиви производи за заштиту здравља, алуминијумска гардероба постала је омиљена гардероба за јавност, а које су предности профила од алуминијума направљена гардероба?

Израђен од алуминијума екструзионог профила од алуминијума од алуминијума


Последњих година, издржљиви и еколошки прихватљиви производи за здравље, алуминијумски кухињски ормарићи постали су омиљени гардеробни ормар, а које су предности профила од алуминијума направљене од гардеробе?

1, рамови од ормана од алуминијумске легуре израђени су од анодизираног профила, профилом електрофорезе, алуминијумским профилом од алуминијума, алуминијумским профилом у праху и алуминијумским профилима од дрвета. Предности алуминијског профила су: трајни, без деформације, без рђе, без загађења, буке, грејања Изолација, пожар и вода.

2, интелигентна структура: гардеробни ормарићи израђени од алуминијума могу подесити унутрашње напрезање како би се осигурале трајне структуре профила алуминијумске легуре.

Оквирне структуре плоче од алуминијумске легуре су научно пројектоване, погодне су за различите дебљине зида.

3, алуминијумски гардеробни ормари и рамови се користе екструдирани алуминијумски профили, облик алуминијског профила никад не деформира и лако се инсталира, изгледа модни, елегантан и луксузан.

Кухињски ормар од алуминијума


Алуминијумски орман 7.јпг
Алуминијумски дизајн кухиње

Паилиан Алуминиум се фокусира на модерно израђену модерну дрвену грађу у облику алуминијума, који је опремљен професионалном творницом. Уз помоћ искусног особља и напредне опреме, можемо вам осигурати високу квалитету, високу прецизност и одличан дизајн наших производа. Дођите и купите јефтине производе направљене у Кини.


Контактирајте нас како бисте добили најновију цјену!

За ОЕМ дизајн производ, наша понуда је против вашег цртежа или узорака.

Ако имате, слободно нам пошаљите за детаље.

Скипе: зхонглианалу

М ( Вхатсапп ) : +8613925948161

КК: 1803250360

Емиал: зхонглиан1993@163.цом


Istraga
在线客服