KONTAKT SADA!


Dodajte: # 2 Guohong Road, industrijski park obojenog metala, grad Shishan, Nanhai Distrikt, Grad Foshan, provincija Guangdong, Kina

Tel: + 86-757-81792001

Fa x: + 86-757-81792002

M ( whatsapp ): + 86-18825982330

E-mail: 19@zl-alu.comалуминијумска клизна врата са француским стилом Врата од стаклених зидова од двоструког челика Врата за топлотну изолацију

Материјал: Изолациони стакло и профили од алуминијумске легуре изолације топлоте.

Алуминијумска клизна врата са француским стилом Двострука стаклена врата на зид Изолација топлотне енергије


Материјал: Изолациони стакло и профили од легура алуминијумске легуре са изолацијом од топлоте (алуминијум прах прекривен алуминијумским профилима од алуминијума)


Адвантације изолованих алуминијумских профила и изолованих алуминијумских врата и прозора:


Смањити топлотну проводљивост: кориштење изолираних алуминијумских профила, кориштење изолационог стаклене конструкције, ефикасно смањивање топлотне проводљивости кроз врата и прозоре

Спречити кондензацију: када се температура разликује између унутрашњег и спољашњег, изоловани алуминијумски профили смањују могућност унутрашње кондензације у профилу површине.

Заштита животне средине: примјеном изолационих система за смањење потрошње енергије, уз смањење климатизације и гријања услед зрачења околине.

Смањите буку: помоћу изолационог стакла и алуминијумских изолационих профила, изолована алуминијумска врата и прозори могу смањити буку преко 30дБ.

Шарено: изоловани алуминијумски профили углавном садрже унутрашњи алуминијумски профил и спољни профил алуминијума, спољашњи профил може бити анодизиран и премазан прахом, док се унутрашњи алуминијумски профил може производити у различитим бојама као што су зрна и електрофореза.

window powder coat 7002.jpg

Предност Паилиан екструдираних алуминијских профила.
За произвођаче и произвођаче који нуде висококвалитетне, поуздане и високе перформансе грађевинских производа, предности Паилаин-а су стандардне.

  1. Стамбено, комерцијално становање.

  2. Захтјеви за топлотне перформансе.

  3. Захтјеви за структурне перформансе.

  4. Захтеви утицаја.


Паилиан Алуминиум је фокусиран на заштиту од корозије отпоран на прашину и користи екструзиони профил алуминијума, који је опремљен професионалном творницом. Уз помоћ искусног особља и напредне опреме, можемо вам осигурати висококвалитетне, прецизне производе од прашкастих пресвлака. Дођите и купите јефтине производе направљене у Кини.


Контактирајте нас како бисте добили најновију цјену!

За ОЕМ дизајн производ, наша понуда је против вашег цртежа или узорака.

Ако имате, слободно нам пошаљите за детаље.

Скипе: зхонглианалу

Вхатсапп : +86 13925948161

КК: 1803250360

Е-маил: зхонглиан1993@163.цомIstraga
在线客服